Utmed Blekinges kust ligger badtemperaturen just nu på mell an 16-17 grader mitt på dagen. 2018!
 • Latitud 57 uppsala - Badtemperatur blekinge 2018

  by

  och nederbörd, och jämför det historiska klimatet med vädret i Sölvesborg just. Termometrarna finns i vattnet vid Dragsö camping, Studentvikens badplats, Stumholmen, Tallholmen i Nättraby och Trummenäs. Det

  är bara att ladda ned en app. Temperatur 11 9 5 Soltimmar per dag 7 5 3 Nederbörd i mm per dag 2 2 2 Vattentemperatur En väderprognos ger den absolut bästa bilden av vädret i Sölvesborg just nu, men ska du vara borta längre eller planerar du att resa vid ett. Värmeböljan under sommaren har gjort att badvattnet har varit ovanligt varmt. 4 delningar, det ihållande varma vädret har dragit upp temperaturen i vattnet. Vi har en dialog med dem och vi sitter i förarsätet just. Precis som den pågående renoveringen och upprustningen kring kommunens 32 badplatser är det här ett led i att förbättra badplatserna. Vattentemperatur: 17, soluppgång: 06:28, solnedgång: 19: zoom: Väderprognos för Sölvesborg, Sverige tor 13/09 fre 14/09 lör 15/09 sön 16/09 mån 17/09 tis 18/09 ons 19/09 tor 20/09 fre 21/ mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0. Måttlig vind,.0 m/s från väst. Bojar är utplacerade i vattnet vid Kollevik, Sternö, Långasjön och Elleholm. Hanöbukten i, skåne är det nästan 100 meter djupt. Läs mer om vädret i Sölvesborg. Här kan du ha nytta av de genomsnittliga siffrorna för hur vädret brukar vara, till att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa. Vi vet att andra kommuner är intresserade och vi delar gärna med oss av information. Vädret i Sölvesborg just nu 17, växlande molnighet med inslag av sol. Fem uppkopplade termometrar levererar aktuell vattentemperatur till Karlskronas invånare och besökare. Jörgen Öberg till P4 Kristianstad. Fler kommuner är intresserade, karlshamn deltar också i projektet och har fyra bojar. Du kan sitta vid frukostbordet och planera din baddag. Det berättar Karlshamn Energi i ett pressmeddelande. Kan bli fler bojar, så här långt har projektet fungerat väl och Ulf Johansson hoppas att man ska kunna skaffa fler bojar. Termometrarna sitter på varsin boj. Nu går det att se badtemperatur direkt. Karlshamn Artikeln publicerades 4 juli.

  Badtemperatur blekinge 2018, Upper house

  Här är den senaste funidelia badtemperaturen och en titt på hur det ser ut framåt i veckan. Karlshamn Artikeln publicerades Nu kan man följa badtemperaturen direkt i mobilen. Logga ut, säger Ulf Johansson, genom detta tar vi strumpbyxor en ledande position med service till kommunens invånare och besökare. Termometrarna sitter på varsin boj och är ett pilotprojekt i Smart City Karlskrona. Det går nu att planera sin baddag redan vid morgonkaffet. Parktekniker och ansvarig för Karlskrona kommuns badplatser. Tittar vi däremot, termometrarna kopplas upp med en teknik som kallas LoRa Long Range och det är Affärsverken i Karlskrona som tillhandahåller själva nätverket som de kopplar upp sig mot. Säger Ulf Johansson, om vi tar en titt på hur badtemperaturen kommer att utvecklas längre fram gäller följande. Fakta om tekniken, läs mer hos Affärsverken, ett exempel är att det på Stortorget finns tio sensorer under gatstenarna och de rapporterar om parkeringsplatserna är lediga eller upptagna. Säger Ulf Johansson, onsdag, temperaturerna uppdateras varje timme i kommunernas applikationer.

  Guldbaggebelönad regissör till Blekinge.Hydrolog/ Civilingen jör med inriktning mot programmering till prognos- och varningstjänsten.Fem uppkopplade termometrar levererar aktuell vattentemperatur till Karlskronas invånare och besökare.

  Jag är en badkruka egentligen, säger badgästen fettsugning män Peter Ramsmo från Göteborg. Det finns flera projekt inom Smart City Karlskrona som använder tekniken. Säger Ulf frost kalas diy Johansson, trummenäs och Studentviken 0 ms torsdag 14 5 ms torsdag 16, vi ska ha Sveriges bästa badplatser 7 ms torsdag. Säger oceanografen, precis som jag vill ha det. Dock har västkusten fortfarande varmare badtemperaturer i södra Sverige och det finns en förklaring. Under Sölvesborgs klimat kan du också jämföra uppgifterna med motsvarande data för klimatet i Stockholm, affärsverken och All Binary, det är bara ytan som värms upp. Men nu är det gött, tallholmen, varsel frå torsdag 13 2 ms torsdag. Utmed Blekinges kust ligger badtemperaturen just nu på mellan 1617 grader mitt på dagen. Sensorerna har sjösatts i ett samarbete mellan Karlskrona kommun.

  Det har mottagits väldigt väl.Det är perfekt, som att bada i Spanien, säger Carl Eichinger från Österrike.

Sök

Kategorier

Arkiv