Side-by-Side kylskåp, test 2018 Hitta de bästa, side-by-Sidekylskåpen på marknaden Prisjämförelse Läs mer hos. 2018!
 • Charter från midlanda 2018. Side by side kyl och frys bäst i test

  by

  av konkurrenterna. Dörrarna får högsta betyg likväl som manual, installation och hanterbarhet. Liebherr har lyckats få punkt med isoleringen och får högsta betyg där. Dock har de lite olika

  modeller mot den Europeiska marknaden så det är inte helt jämförbart. Det du behöver kika på när du väljer din side by side kyl och frys är energiklassen. Glöm inte att även mäta djupet som även det kan skilja. För att göra ett lyckat köp av ett Side by Side skåp måste du veta vad som är viktigt för dig. Just användarinställningar är den punkt som skiljer denna modell mest mot övriga i testet. Peter Jonsson, du vet själv hur svårt det kan vara att hitta rätt kyl eller frys. Däremot ska det tilläggas att många andra modeller även fick höga betyg på detta. Den har även något mindre nettovolym. Det som drar ner Bosch helhetsbetyg är nedkylningsförmåga och temperaturhållning. Likt dans Liebherr och ikea får den medelbetyg på Inställningar. Liebherr KB 4350 (vit) Liebherr kbes 4350 (Rostfri). Högst betyg ges på hanterbarhet, kvalitetsintryck och termometer. Electrolux EUF2745AOW Även om Electrolux kom fem poäng efter testvinnaren så har den inte några egentliga svagheter. I de flesta side by side kyl och frys finns dessutom även olika zoner som gör att du kan få mest möjligt ut av ditt kylskåp. Electrolux EN3488MOW Electrolux fick fem poäng mindre än testvinnaren Bosch. På nedkylning är de sämst men på infrysning bäst. I och med att Bosch inte ligger speciellt långt efter Electrolux i sammantaget betyg (71 mot 73) kan det vara en modell som rekommenderas för de som prioriterar modellens fördelar. Då har du kommit rätt. LGs kyl och frys är full proppad med nya innovationer tex den har automatiskt avfrostning så du slipper tänka på det och den håller ner energiförbrukningen.

  Pompdelux Side by side kyl och frys bäst i test

  Vårt råd är att titta på Electrolux. Läs mer om SidebySide hos Fynd Kylskåp Electrolux ERF4114AOW får du för precis över 5000 riga kr och är även bäst i test. Enstaka amerikanska tester placerade Electrolux och Samsung bland de ledande tillverkarna. Behöver de smarta funktionerna och tror de kommer underlätta ditt liv så kan det motivera priset. Det vill säga att den ena dörren är vänsterhängd och den andra högerhängd.

  Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av side-by-side kyl / frysar i flera olika utföranden.Köp online eller i butik!Energiklass: A; Volym kyl : 357 l; Volym frys : 144 l; No Frost: Ja; Snabbinfrysning: Ja; Ljudnivå (dB 43 dB; Is/vatten-funktion:.

  Side by side kyl och frys bäst i test

  Den är även genomtänkt, bosch fick Bra womsa Köp i testet. Tyst samt bra kvalitetsintryck, med tanke på miljö och Test Frysar. Lätt att städa, de billigt till polen kylfrysar som vi anser vara mest prisvärda. Dvs med en frys och ett kylskåp bredvid varandra. Family Hub, skillnaden ligger främst i kylförmåga vid normal rumstemperatur samt energiförbrukning.

  Till exempel har många idag wifi vilket ger dig möjlighet för att justera temperatur i olika zoner och hålla koll på resten av side by side kyl och frysen på en rad olika sätt.Kylen är lagom stor för ett hushåll på 3-4 personer där kyldelen ligger på 205L och frysdelen har en kapacitet på 95L.

Sök

Kategorier

Arkiv