Sats Stureplan är ett av Stockholms mest populära träningscenter med ett brett och varierat utbud. 2019!
 • Vilken träning är bäst - Sats stureplan

  by

  bara lugnt och slappna av så kommer det gå jättebra, gumman. Om jag inte hade förstått det tidigare så förstod jag nu att hon defintivt aldrig hade gjort det

  här tidigare. Frank låg bakom det mesta av planeringen inför kvällen. Jag vill int- Jag smiskade henne igen och stönade njutningsfullt när hon vred sig under mig. Jag ska bara älska lite ömt med din rumpa. Bad hon mig och fortsatte arbetet jag hade påbörjat med sina egna händer. Det var bröderna olsson meny inte mycket rörelse på hotellet vid den här tiden men jag ville så snabbt som möjligt få med mig Klara upp på rummet där vi garanterat inte skulle bli störda. Jag pressade mig hårdare emot henne men det lilla stjärthålet vägrade ge med sig, samtidigt som Klara tryckte ansiktet i madrassen för att det inte skulle höras när hon skrek. Jag förde mitt eget hur många kalorier för att gå ner i vikt glas till hennes läppar och lät henne smaka av det utsökta bubblet. Frågade Klara och jag nickade. Hennes oskyldigt rosa lilla anus stirrade tillbaka på mig, blygsamt ihopknipet men en aning puffigt och rödflammigt efter min oömma fingerbehandling. Jag smiskade till hennes rumpa igen och stönade lätt när jag kände den fasta skinkan dallra till under mina fingertoppar. Det enda jag hade hjälpt till med var att fixa hotellplatser till en överkomlig peng, eftersom mitt företag hade en bra överenskommelse med ett av de finaste i stan. Själv greppade jag krampaktigt hennes båda skinkor och stönade högt när orgasmen tillslut kom. Bara för att hon var en strippa och hora betydde det inte att jag behövde snåla.

  Med ett litet sugljud forcerade jag tillslut även den inre ringen och med all kraft som låg bakom gled jag halvvägs in i hennes stjärthål med första stöten. Flämtade hon till mens svar, sade jag och utan att säga emot flyttade hon sig så att hon istället satt gränsle över mina ben. Jag har bara aldrig varit med en brud som haft sillisar tidigare. Gumman, jag fingerpullade henne våldsamt tills hennes flämtningar nästan övergick i ett utdraget skrik och jag visste att hon i vilket ögonblick som helst skulle nå fram till en orgasm. Den här gången vill jag känna hur din fitta känns. Sade hon tveksamt, jag gav henne ett par stötar till och när jag var helt säker på att hennes rumphål hade sugit de sista dropparna ur min kuk sjönk jag ihop över hennes rygg och kysste hennes nacke. Samtidigt som jag fortsatte att jucka i hennes uttänjda anal. I så fall kanske jag kan slå dig en signal igen när jag kommer tillbaka nästa helg för en konferens. Sade hon avfärdande, jag tog en handfull av hennes silkeslena hår och drog henne ännu hårdare emot mig.

  Sats stureplan

  Fy helvete så stor. Något i den stilen, fnittrade hon när hon strök handen över mina kostymbyxor och kände mitt svällande stånd pressa emot insidan av tåg tyget. Hon stönade till och försökte kräla undan men satt fast i mitt grepp.

Sök

Kategorier

Arkiv