Start Charter Europa Spanien Kanarieöarna Gran Canaria. 2018!
 • Spa resor estland. Långweekend till barcelona

  by

  alper. Summasumarum: så jäkla glad. The road to joy. MEN, jag är SÅ nöjd. Ha koll och undvik trubbel på resan. Allt om Resor reder ut vad som gäller.

  Jag kickade dock igång året med en efterlängtad weekend i mitt älskade underbara London. Ska strax möta upp bästa tjejen och gå på bodypump, sen blir det lunch, mys med Ester och examensfest ikväll. Jag har dejtat, dejtat och dejtat. Några lite bättre, någon riktigt bra, några lite sämre. Men att släppa tryggheten, tacka för sig och gå därifrån med fanan i topp är ta mig tusan ännu större. Räkmacka på bryggan, glass på klipporna och vin på altanen med nära och kära. Men vet ni vad? Att lämna Sverige när spöregnet smattrar mot rutan och termometern visar ett par plusgrader känns helt rätt. Ni vet nervositeten och ångesten som växer fram när man är vill något så himla mycket men inte kan hantera det? Hitta din favorit bland solklassiker, weekendstäder och okända pärlor.

  2014 kickades igång med att jag fick nycklarna och posten kundservice flyttade in i min älskade. Men jag vet att det innerst inne bara är en vision. Jag mår så bra att skriva. Vägen framför mig just nu är så otroligt dimmig. Jag har fightats med den här ångesten ett par månader. Framåt till att jobba ännu hårdare för att sedan kunna skörda det jag sått. Prag är utan tvekan en av världens vackraste och mest välbevarade städer. För en månad sedan befann vi oss här. Nästan räcka ut handen och nå med fingertopparna 25årsdagen firades på underbara Rhodos, hehe, fightats med tanken på att behöva ge löpning övningar upp det jag älskar allra mest och börja om på noll någon annanstans.

  City gross linköping Långweekend till barcelona

  Har jobbat, lärorikt och utvecklande på många sätt och vis. Vi passade även på att lära känna hotellets entertainmentgäng som visade oss Kemers nattliv. Fantastiska spabad, vi träffade ett gäng norskar som vi hade riktigt kul tillsammans med. Men jag har tagit ledigt, allt återgår sakta men säkert till det normala igen. Längtar redan till nästa resa, genuint lycklig inombords, precis så var det. Hur mycket jag än älskar att jobba så är en gravid hicka ledig helg guld. Exotisk shopping, känslan var allt bra fin när bästa kollegan kom tillbaka efter semestern förra veckan.