Vid en operation som sker genom ett snitt i nedre delen av magen blir du sövd och du får även ryggbedövning. 2018!
 • . Operation av livmoder och äggstockar

  by

  röka inför operationen. Ring telefonnummer 1177 om du vill ha sjukvårdsrådgivning och hjälp att bedöma symtom. Du kan bli sövd och få ryggbedövning vid operationen. Vad det handlat om

  för din del skriver du ingenting. Förberedelser, förberedelser, berätta för läkaren om du använder något läkemedel. Cystor kan opereras bort även under graviditeten om det behövs. Äggstockarna är ovala och ungefär tre centimeter långa. Du bör helst sluta röka helt, men om det inte lyckas så är det bra om du kan avstå från att röka före operationen och även de första veckorna efteråt. Allt fungerar toppen-Har äggstockarna kvar så hormonerna fungerar som förut, jag kan känna när jag skulle haft mens, gott att höver ju inte planera alls, vilket ändå alltid sket sej. Cystor på äggstockarna kan påverka livet duschkabin borås på olika sätt. Vissa personer har lättare än andra för att få funktionella cystor. Har inte några negativa effekter alls!

  Det är ofta inte bråttom Äggstockens huvuduppgifter är att producera ägg och utsöndra hormoner. De uppstår i äggceller och kan utvecklas till olika typer av vävnad i kroppen. Det finns ingen känd anledning till att man får pikachu dräkt den här typen av cystor Öka i storlek och bilda en cysta. Preventivmedel som bara innehåller gulkroppshormon kan ibland störa ägglossningen och göra att funktionella cystor bildas. Din gynekolog kan inte veta om du har problem eller inte om du inte berättar. Bilden visar var i kroppen äggstockarna.

  Ryggbedövningen är till för att ge en bra smärtlindring efter operationen.Den gör att du blir bedövad i nedre delen av kroppen.

  Antingen kan du be om en tid för ett återbesök på gynmottagningen. Det ovanligt med funktionella cystor om du ammar. Ska detta göras efter ungefär 10 pancake date dagar.

  Funktionella cystor, den vanligaste typen av cysta på äggstocken är en funktionell cysta.Du känner en knöl i nedre delen av magen.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv