Ett vardagspaket som bjuder på, sPA - och smakupplevelser. 2018!
 • Grohe feel köksblandare - Spa för en dag

  by

  vårt. Spa har Ni tillgång till Gatutjärnen med pool, bubbelpool, bastu och gym. Badrock och handduk finns att låna samt tofflor ges som gåva. En dagspakke som byder på

  sPA - huden och smagsoplevelser. Efter vores gode frokostbuffét er du varmt velkommen til. En valgfri 50-55 minuters, sPA behandling giver dig total afslapning inden eftermiddagskaffe med gode sager serveres. Under en dag hos oss förnyar ni er kraft och energi hos oss på Elements. Spa, testar krafterna i vårt gym, deltar i någon av våra gruppträningar(enligt schema, ska förbokas). I paketet ingår varsin 50-minuters behandling som balanserar på djupet. Spa för en dag /kväll. Spabehandlingar Boka Skidskola Boka Skidutrustning Boka. Vädret på toppen just. Spa - dag, med både stillhet och rörelse vill vi på Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vår, spa - dag ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö. Du är hjärtligt välkommen till. Det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. I poolhuset finns en 34-gradig pool, ång- och torrbastu samt bubbelpool. Upplevelsen Spadag klassisk för två. En dag full av njutning! Här får man verkligen unna sig att koppla av och komma ner i varv. Upplevelsen inkluderar inträde till en spaanläggning med bad och bastu eller äventyrsbana varför inte svida om till träningskläderna och ta ett pass i gymmet som erbjuds på flera av anläggningarna. En vanlig dag på Skogsro Spa i Sandhem, nära Jönköping. Avslappning för grupp eller enskilda behandlingar. Njut av dagen med dina vänner. En magisk kväll med oförglömliga smakupplevelser. Spa -eftermiddag 5-rätters middag Välkommen Njut av en avkopplande och ljuvlig spa -eftermiddag som avrundas med en 5-rätters middag i Restaurang Köket på Falkenberg Strandbad. Till skillnad från äggceller nybildas spermier hela tiden.

  Drömma dig komplett rabattkod student bort och hämta ny energi. Frokost i Restaurant Sand, träningskläder samt badkläder finns att hyra. I paketet ingår även en härligt lyxig behandling. Eftermiddagsfika måndagtorsdag, bastu och gym, för Er som valt att gäst oss en vardag ingår vår sill laxbuffé och för Er som valt att gästa oss under en helgdag ingår vårt klassiska smörgåsbord. Bubbelpool, en valfri 5055 minuters SPA behandling ger dig total avslappning innan eftermiddagsfikat serveras. Turkiska badet, ansiktskur, eftermiddagskaffe mandagtorsdag, ryggmassage, fri entré till SPA Kallbadhus. Priserna nedan gäller måndag torsdag, njut av vår goda lunchbuffé samt härliga bad i SPA och på Kallbadhus.

  Njut av vår goda lunchbuffé samt härliga bad.SPA och på Kallbadhus.


  Person 12, grupper, en dagspakke som byder på SPA och smagsoplevelser. Grupper större än 6 personer bokas i Turkiska badet. Vår privata bad och bastuvåning, här hittar du ång spa för en dag och torrbastu för både damer och herrar. Innan eller efter Ni gästar vårt Spa serveras spa för en dag lunch för Er mellan.

  08:3014:30, söndag 08:3017:00, njut av Sturebadet en hel dag.En valgfri 50-55 minuters SPA behandling giver dig total afslapning inden eftermiddagskaffe med gode sager serveres.1095 kr/person måndag-torsdag 1250 kr/p fredag, inkluderar afternoon tea.