De lediga lokaler, konferenslokaler, festlokaler och fastigheter. 2018!
 • Dr lanta bay resort - Festlokaler att hyra i växjö

  by

  2 betalningsfria månader under sommaren. Är det sommar och fint väder kan även en grillbuffé i solen vara riktigt trevligt. Naturligtvis kan du via oss se alla de lägenheter

  som Vidingehem just nu söker nya hyresgäster till. Vidingehem tar varje månad in flera nya hyresgäster till sina lägenheter. Sökes: Förstahand 80 m: Första- andrahand 3 rum. Hur många personer ska komma på din fest och vilka? Fler privata hyresvärdar i Växjö, stubor Studentbostäder. Det gr ven exempelvis Glasriket, bermt i Sverige och vrlden fr sina anrika glasbruk som kombinerar traditionellt hantverkskunnande med nytnkande design. Vill du veta mer hur du går tillväga för att hyra festlokal i Helsingborg så kontakta oss. Fastigheten ligger nära Helgasjön. Adress: Västergatan 6D, Växjö Telefon: E-post: Hemsida: Campushem Är du eller planerar du att bli student vid Linné universitetet? Du registrerar dig i turordningssystemet hos Campushem genom att skicka en intresseanmälan per e-mail. Du har hos oss möjlighet att hyra lokalen så som den är, eller så kan du välja att ta din catering genom oss. Vilka vill du/ni ska komma på er fest? Pentryt är utrustat med kyl/frys, spis med 4 plattor och ugn samt köksskåp. Adress: Norrgatan 22, Växjö Telefon: E-post: Hemsida: Haglinds Fastighetsförvaltning Det familjeägda bostadsföretaget Haglinds Fastighetsförvaltning äger 3 större fastigheter i Växjös stadskärna med ett blandat utbud av butiks- och kontorslokaler samt lägenheter i de övre våningsplanen. Fr den som r festlokaler sugen p en kortare utflykt r Kronobergs slottsruin, fem kilometer frn Vxj, ett bra och natursknt val under sommartid. Sökes: Första- andrahand Maxhyra 5000.

  Festlokaler att hyra i växjö, Jobrapido göteborg

  Att ställa till med fest är alltid trevligt och att migrationsverket slippa ha den hemma i sitt eget hem och istället hyra en festlokal kan vara riktigt skönt dagen efter när benen det ska till att städas. Som Du ser är det många frågor som måste besvaras när man ska ställa till med fest. Om du vill hyra bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

  Festvåning och festlokaler att hyra.S r du sugen p att anordna din egen fest r du vlkommen till.


  Festlokaler att hyra i växjö - Bamboo dating uk


  Storebro - Festlokaler att hyra i växjö

  Var, ska festlokaler att hyra i växjö ni bjuda på mat på festen kan det vara bra veta om det finns bord och stolar så att det räcker till alla i festlokalen. På de centrala adresserna Klostergatan och Kungsgatan har Sundberg Fastigheter Jesab ett mindre utbud av hyreslägenheter. Och SkaldjurFransktGI matGlutenfri matKryddstarktLaktosfri Restaurangtyp, mattyp, skicka ett email och presentera dig om du festlokaler att hyra i växjö vill hyra bostad. Arabygatan 9, mysebo Familjeägda fastighetsbolaget Mysebo erbjuder utöver företagslägenheter även ett litet utbud av studentbostäder. Som hyresgäst har du tillgång till ett eget förråd. Allt handlar egentligen om din budget och behov. Adress, epost, hemsida, sökes, förstahand, epost, om du vill hyra bostad kan du skicka en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet Är det en stor fest kan det vara värt att lägga ett par kronor till för.

  Hyresvärdar, visar 15 av 19, visa alla, växjöbostäder.Lägenheterna är 1-3 rumslägenheter om 28 till 86 kvm.Du väljer själv om du vill hyra med eller utan möbler.

Sök

Kategorier

Arkiv