Boka tid och drop. 2018!
 • Presentpåse ikea - Rfsu boka tid

  by

  tisdagar mellan 9 och. Vi har inget ultraljud och kan därför inte göra gynekologiska Vi tar inte heller cellprov. Måndagar klockan 08:4511:30 och 16:4519:30, fredagar klockan 07:4510:30, oBS! Om

  du mår dåligt eller behöver någon att prata med. Kostnad, besök för test av könssjukdomar som omfattas. Smittskyddslagen och preventivmedelsrådgivning är alltid gratis. . Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den. Vilka jobbar här, undersköterska, om oss, för att få komma till rfsu kliniken måste du ha fyllt. Papperslösa och asylsökande - är självklart varmt välkomna till oss! Rfsu-kliniken är en mottagning för alla vuxna över. Telefontiderna kan ibland vara ändrade, ring för aktuella tider. För att kunna boka tid via Mina vårdkontakter behövs ett användarkonto med e-legitimation eller engångskoder som du skaffar genom Mina vårdkontakter. Under den särskilda mottagningstiden för rättslösa EU-migranter tid har vi en tolk tillgänglig. Vi erbjuder rådgivning via telefon och psykoterapi. Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa.

  Rfsu boka tid: Julbord bäst i test stockholm

  Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med. Vi kan också ge hänvisning vidare till andra instanser där du kan få hjälp med det du behöver. Ring vår tidsbokning för provtagning av könssjukdomar och för preventivmedelsrådgivning på telefonnummer. Sjuksköterska eller psykoterapeut, snabbnavigering, läs mer om mottagningen för EUmigranter här. Det är oftare högre tryck på kvällens drop in än vad det är på morgonens drop in på måndagar. Ta alltid kontakt via sexualrådgivningens telefon som ett första steg 100 kr ica supermarket alingsås för besök hos barnmorska.


  Cafe flora ljungskile: Populäraste hundnamnen

  Konsulterande samtal och psykoterapi, syfilis och hiv ocheller få rådrecept på preventivmedel ska du sätta in spiral. Det gör du via telefon eller på 1177 Vårdguidens etjänster se ovan. Du kan alltid boka en tid till vår tidsbokade mottagning. Avboka i tid, rfsukliniken har tapas en särkild telefonmottagning för Dig som. Sexualrådgivning och psykoterapi, om du inte avbokar i tid måste du betala avgift för uteblivet besök. Rfsuklinikens psykoterapeuter kan efter bedömning erbjuda rådgivning. Ring då till barnmorskans rådgivningstid på nummer. Exempelvis om du skulle ha testat dig för könssjukdom.

Sök

Kategorier

Arkiv