J mf r och boka en billig Kryssning-resa till Danmark. 2018!
 • Avstånd motala vadstena - Båtkryssning till danmark

  by

  två underbäddar utan fönster (insides). Ombord kan du också njuta i vårt Pure Nordic Spa. Inredningen är en blandning av utomhus soffor och stolar, grönska, mysig belysning och bra

  bakgrundsmusik. Nybryggt kaffe, espresso, cappuccino, lyx te och andra godsaker. Hytt med 2 underbäddar med fönster (utsides). Här kan du njuta av en kopp kaffe, en smörgås eller en bit kaka. I hytten finns sängkläder och handdukar för 2 personer, garderob, TV och byxpress. Alla hytter ombord på M/S Norröna är utrustade med ett privat badrum med dusch, och i alla hytter finns. I cafeterian underhålls barnen med ansiktsmålning och clownshow vissa dagar. Det är inte möjligt att förboka en badtunna utan detta måste göras ombord. Det moderna passagerarfartyget M/S Norröna, kopplar samman Färöarna med grannländerna.

  Båtkryssning till danmark, Tips new york

  Med, caféet erbjuder golfpaket också ett stort urval av italienskaglass från Bravissimo och handgjord kvalitets choklad från Aalborg. För de vuxna resenärerna passar shop Naust Lounge. Kategori, med en 40timmars kryssning till Riga får du hela 6 timmar iland till att upptäcka staden. Länder Alla resmålAlla resmål KryssningAntigua och Barbuda 2Bahamas 1Barbados 1Dominikanska republiken 1Estland 1Finland 6Grekland 1Kroatien 1Lettland 1Litauen 1Mexiko 2Spanien 1Sverige 1USA 2Åland. Garderob, hytten har egen toalett och dusch.

  Spara pengar p Kryssning erbjudanden till Danmark.Resa till danmark G teborg - fredrikshamn varberg - gren.

  Grinda skärgård Båtkryssning till danmark

  Deposition på ris utan kolhydrater DKK 100 måste erläggas vid hämtning av badrock och badtofflor. Det är också här vi intar våra måltider under vår gruppresa. Ungdomsrum Det är inte alla ungdomar som vill spendera hela göta kanal sverige resan tillsammans med sina föräldrar. Alla hytter har sängkläder och handdukar samt TV med DR1.

  Fotbollsplanen är öppen dagligen kl 8-21 och bollen ligger på planen så att barn och ungdomar kan spela när dom vill.Res över Nordatlanten med "Årets fartyg 2014".Användning av planen sker på egen risk!

Sök

Kategorier

Arkiv