El Corazon, Gothenburg: See 287 unbiased reviews of El Corazon, rated.5 of 5, an d one of 1281 Gothenburg restaurants on TripAdvisor. 2018!
 • Badhus köpenhamn: El corazon göteborg, Babyshop molo

  by

  denna Medelhavsrestaurang mitt i hjärtat av Göteborg. El Corazon är stället när man vill glömma vardagen för en stund och njuta av stunden. På dessertlistan hittar ni bland annat

  Creme Brulé med sorbet och mycket annat gott! Det är ägarna till Mexikanska Monarkin som öppnar en till restaurang med mexikanskt tema, nu på Södra vägen. Tipsa blödningar i underlivet efter klimakteriet oss om ändringar Kontakta. Vi funderar även på att starta en fast foodkedja med mexikansk mat, säger Mattias Svensson en av ägarna. Levande ljus och en sprakande brasa samt latinska toner som flödar ut i lokalen bidrar till en känsla av medelhavet. Sättet att umgås har blivit mer kontinentalt. Det är här du hittar mycket av det som länderna kring Medelhavet har att erbjuda. Göteborg kommer under våren även få en ny mexikansk restaurang.

  Detta blir det tredje Brygghuset som ägarna öppnar i Göteborg. Folk har det gott ställt och prioriterar att gå ut på krogen. Min uppfattning är att går ett ställe dåligt ullared så sänker man priset på alkoholen. Pinjenötter och parma är en fröjd för alla pizzaälskare. Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Restaurangkartan. För det är tuff konkurrens i krogvärlden. Kungstorget, man måste ha en bra grundidé när man ska köksinredning öppna restaurang. Dryck bröd sallad kaffe, göteborg tyvärr kan vi inte visa veckans lunchmeny för El Corazon Kungstorget.

  Äta ute i Göteborg: Se 76 TripAdvisor-resenärernas omdömen av 1 281Göteborg r estauranger och sök på kök, pris, plats och så vidare.15 reviews of El Corazón The tapas was really good but expensive!


  Chez Amis har funnits sedan 1969 göteborg och många göteborgare har ätit och druckit där genom åren. Adress, det är ägargruppen Krogpartners AB som har tagit över lokalen och som nu totalrenoverar stället. Man kommer även att nyanställa mellan 15 till 20 personer. quot; vi kort har mycket idéer, kan det bli en mättnad med krogar i Göteborg. Har ni funderingar på att öppna fler. Corazon betyder hjärta på spanska vilket även reflekteras i atmosfären på El Corazon. Här äter du tapas, man håller också på att bygga upp uteserveringen för vårens öppnande.

  Vi planerade den här redan när vi startade Mexikanska Monarkin för två år sedan.Mer krogförändringar sker i stan: El Corazon på Kungstorget har i dagarna blivit en italiensk trattoria.

Sök

Kategorier

Arkiv