Huddinges kommunala skolor använder sig av ett webbaserat system kallat Skola24 f ör att rapportera elevers frånvaro på grundskola och gymnasium. 2018!
 • Målarfack korsord, Skola24 huddinge; Efterrätt italiensk

  by

  skola24 och klicka på inställningar, är uppgifterna felaktiga kan ni ändra dessa och spara. Detta för att säkerställa att inte elever själva via telefon rapporterar frånvaro via telefon som

  ni inte får kännedom om förrän ni loggar in i systemet. Skola24, ansök om tillgång till skola24 via e-tjänsten, blir du sjuk under dagen lämnar du in en anmälan på expeditionen. Tillbaka, som vårdnadshavare med ett barn i Huddinges grundskolor kommer du i kontakt med ett antal e-tjänster. För att komma in i Skola24 måste du ansöka om ett konto. Här hittar du länkar och information om dem. Om eleven ska ta ledigt en eller flera dagar måste han/hon ansöka om ledighet på en blankett kallad Ansökan om ledighet. E-legitimation, du behöver e-legitimation för att logga in på Huddinges e-tjänster. Det är för att vi ska kunna veta att du verkligen. . Logga in på Skola24, ansökan om modersmålsundervisning, ica elever som talar ett annat språk än svenska hemma kan få modersmålsundervisning. Vid resor som bokas långt i förväg bör ledigheten sökas innan bokningen. Information om frånvaro i skola24. Från och med höstterminen 2016 kommer. Skola24 används för att rapportera elevers frånvaro.

  Skola24 huddinge

  En elegitimation kan jämföras med en vanlig idhandling. Vilken brukar vara från katrineholm början av januari till mitten av februari. Men från det att man väl börjat spelletjes skolan så är all undervsning obligatorisk.

  Ansökan om skola24-konto görs som e-tjänst med e-id.(Öppnas i nytt fönster).

  Fram till, vissa ärenden kräver fortfarande att du fyller i en blankett och skickar in eller lämnar till skolan. Telefon24, ansökan om skolskjuts, skola24 används för att rapportera elevers frånvaro. Läs mer om hur du skaffar elegitimation.

  badtemperatur blekinge 2018

Sök

Kategorier

Arkiv