Köp barnböckerna på Adlibris. 2018!
 • Yr göteborg. Tips utklädnad

  by

  dag måste jag säga, på alla sätt och vis; det är ett attans väder (blåser typ storm jag är attans trött, och människor är på ett attans humör.

  Xoxo fräsch @ 12:01:03 random Kommentarer (0) iphone förfan @ 11:57:51 random Kommentarer (0) De bilder jag fick tag på med min iphone. Gör så gott du kan @ 18:56:33 random Kommentarer (0) sommar i USA 2012 Äntligen är det höstlov för även mig. Gick först ner på stan, shoppade loss på bikbok som förövrigt hade 50 på allt i butiken. Det här receptet är egentligen på en krans men jag tycker det går lika bra att göra bullar på det.

  Tips utklädnad

  14 random Kommentarer 0 Har bråttom som fan nu 36 05 random Kommentarer 0 Okej, annars blir det nog en ganska händelselös dag. Men det är bara att bita ihop och ge sig iväg till jobbet. Vi är ju för grymt jävla bra stress. Hade tänkt städa lite när jag kommer hem och sedan får vi se vad som händer. Om de verkligen går att få bort suget billig av godsaker. En välbehövlig kväll men fina vänner som kunde slutat i blod och tårar men som istället byttes ut mot träningsverk i skrattmusklerna och adrenalinkickar. Dom kunde inte ha gjort det bättre.

  Låga priser, fri frakt och snabb leverans!Fixa festen - allt för barnkalaset.Pris för bästa utklädnad tilldelades team Turtels.

  Blev dock ändrade planer så kom precis hem och ska nu krypa ner i min säng. Pannkakskalas hos Manfred och fick även sällskap av Axel lite senare 18 shopping style Kommentarer 0 Hade mina underbara boots som jag köpte i spanien idag. Det har varit hur skönt som helst och nu är jag tillbaka till verkligheten med nya krafter. En promenad hem till familjen carlstedtapos. Efter det strosade jag runt själv i affärerna och spenderade pengar 03, tycker däremot att alla som kör all in och presterar bra med utklädnaderna ska ha en stor applåd 00 Kommentarer 0 Att spenderar pengar på kläder och skor leder lanternan till ett stort leende.

  Bra kväll och som jag brukar säga: Det är i Vänge allt händer, de är ju där vi hänger!Dans på idrotten, kaos och påsar under ögonen för att jag är trött.

Sök

Kategorier

Arkiv